Tuotteiden hinnaston löydät täältä.

gnresoundKuulokojeet

GN ReSoundin Linx2-kuulokojeissa on huippuluokan äänenlaatu. Saat selkeän suuntakuulon ja uusin tekniikka mukautuu elämäntapaasi. Tutustu GN Resound-kuulokojeisiin täällä.

hansatonKuulokojeet

Kuulohansa valmistaa Hansaton-kuulokojeiden kuorikot käsityönä Suomessa. Mallistoon kuuluvat esim. pienet ja huomaamattomat korvakäytäväkojeet. Tutustu Hansatonin laitteisiin täällä.

phonak

Kuulokojeet

Phonakin vesitiiviit kuulokojeet on suunniteltu aktiivisille ihmisille, jotka haluavat tehokkaat ja luotettavat laitteet. Vesitiiviit tuotteet kestävät vettä, hikeä, kosteutta ja pölyä. Tutustu Phonak-kuulokojeisiin täällä.

starkey

Kuulokojeet

Huippuluokan äänentoisto ja iphone-yhteensopivuus. Amerikkalaisen Starkeyn kojeet soveltuvat erityisen hyvin musiikin harrastajille. Starkeyn korvakappaleet valmistaa suomalainen Kuulohansa. Lue lisää täältä.


widex
Kuulokojeet

Widex kehitti Zen-ohjelmat auttaakseen tinnituksesta kärsiviä rentoutumaan ja olemaan huomioimatta tinnitusta. Tutustu Widex-kuulokojeisiin täällä.


oticon

Kuulokojeet

Oticon-kuulokojeet käsittelevät useita ääniä samanaikaisesti. Taustaäänet sisältävät usein tärkeitä puhevihjeitä, joita aivot tarvitsevat seuratakseen keskustelua väsymättä. Lisätietoa Oticonin kuulolaitteista täällä.

Bernafon

Kuulokojeet

Bernafonin laaja kuulokojevalikoima sisältää jokaiselle sopivan ratkaisun. Bernafon-kuulokojeet perustuvat sveitsiläiseen tuotekehitykseen ja huipputason teknologiaan. Lue lisää täältä.Kuulokojeen paristot

Myymme paristoja 13, 312, 675 ja 10.Kuulokojeen vahasuojat

Myymme seuraavia vahasuojia: Cerustop, HF4, HF3, Smartguard, Nowax, Prowax, ProWax miniFit.

alpineStandardit melusuojat (korvatulpat)

Alpine valmistaa standardikoon kuusitulppia. Valikoimastamme kuusitulpat eri käyttötarkoituksiin, myös lapsille. Tutustu valikoimaan myymälässämme.

elacinStandardit- ja yksilölliset melusuojat (korvatulpat)

Elacin valmistaa sekä standardeja että yksilöllisiä melusuojia. Valikoimaamme kuuluvat esim. Elacinin standardit uni- , uima- ja musiikkitulpat.

Elacinin yksilölliset melusuojat on helppo laittaa paikalleen ja niitä on miellyttävä käyttää, sillä ne valmistetaan oman korvan mallin mukaan. Melusuoja voi tarpeen mukaan suojata esim. teollisuusmelulta tai kovaääniseltä musiikilta. Myös unitulppa voidaan valmistaa oman korvakäytävän mukaan.

elacin


Yksilölliset melusuojat (korvatulpat)

FinFonicin yksilölliset melusuojat on helppo laittaa paikalleen ja niitä on miellyttävä käyttää, sillä ne valmistetaan oman korvan mallin mukaan. Melusuoja voi tarpeen mukaan suojata esim. teollisuusmelulta tai kovaääniseltä musiikilta. Myös unitulppa voidaan valmistaa oman korvakäytävän mukaan.