Kotikäynnit

Aina ei liikkuminen ole niin vaivatonta. Kotikäynnit Turun seudulla hoituvat vaivattomasti. Ota yhteyttä Päiviin mikäli kuuloasioissa tarvitaan apua ja kotikäynti olisi helpoin tapa ratkaista ongelmat. Kotikäynnillä on mahdollista tutkia kuulo, ottaa korvakappaleen malli ja sovittaa koje. Kuulemisen apuvälineiden tarvearviointi ja asennus on myös kätevä tehdä kotikäynnillä.

→ Ota yhteyttä

Koulutukset

Kuulontutkija Päivi Matti Oy:n audionomit antavat tarvittaessa kuulemiseen ja kuulemisen apuvälineisiin liittyvää koulutusta. Tulemme mielellämme pienryhmiin koulutuspäivälle tai räätälöimme koulutuksen tarpeenne mukaan. Ota yhteyttä Päiviin tai Maisaan.

→ Ota yhteyttä

Myymälän palvelut

Myymälään on helppo tulla ja siellä pääsette tutustumaan kuulokojevalikoimaan ja apuvälineisiin. Kuulontutkimukset, kuulokojesovitukset, mallinotot, ym. palvelut hoituvat helposti myymälässä. Kuulokojetarvikkeet, vahasuojat, puhdistustarvikkeet ja paristot löydätte myymälän valikoimasta. Myös kuulokojeiden pienhuollot onnistuvat (letkun uusiminen, filtterin vaihto, korvakappaleen pesu ja koukun korjaus).

Kuulemisen Erikoisliikkeellä on myös verkkokauppa.

→ Ota yhteyttä