JOKAINEN PÄIVÄ ON
KUULEMISEN ARVOINEN

   

Kuulokojeen hankinta

 

KUULONSUOJAUS

Melu on merkittävä kuulovaurioiden aiheuttaja. Lisäksi melu aiheuttaa mm. väsymystä ja korvien tinnitusta. Jo satunnaisessakin melualtistuksessa kuulo tulee suojata tarkoituksenmukaisin kuulosuojaimin. Jatkuvassa melussa kuulonsuojaimet ovat välttämättömät.

Kuulonsuojaimia on lukematon määrä erilaisia. Tutuin lienee keltaisesta vaahtomuovista valmistettu Ear-vaahtotulppa, joita on saatavilla muutamalla eurolla esimerkiksi apteekeista. Vaahtotulppa on hyvä ratkaisu silloin, kun kuulon suojaustarve on satunnainen. Kun tarvitaan luotettava kuulonsuojain, joka on helppo asettaa paikalleen ja joka on miellyttävä käyttää, kannattaa valita yksilöllisesti valmistettu kuulonsuojain. Yksilölliset kuulonsuojaimet valmistetaan korvasta otetun mallin mukaan. Päivi Matilta on saatavana Elacin-, Fonic- ja Kuuloxi- kuulonsuojaimet. Hinta 260 euroa sisältää mallinoton. Myös uni- ja uimatulppa voidaan valmistaa oman korvakäytävän mukaan.

Yksilöllisten kuulonsuojainten lisäksi on saatavilla erilaisiin käyttötarkoituksiin valmistettuja ns. kuusitulppia. Koko valikoima on nähtävillä Puistokadun myymälässä.

EarClassic on vaahtomuovista valmistettu, satunnaiseen käyttöön tarkoitettu halpa korvatulppa.

Alpine valmistaa standardikoon kuusitulppia. Valikoimasta löytyy kattava valikoima kuusitulppia eri käyttötarkoituksiin. Tutustu valikoimaan myymälässämme.

 


Yksilöllinen kuulonsuojain valmistetaan aina asiakkaan oman korvakäytävän mallin mukaan. Se istuu hyvin, hengittää ja on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja ilman huimausta ja tukkoisuuden tunnetta.